Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkstek i worcestersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad rätt med få ingredienser. Såsen ger rätten sting. Servera med ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor cirka 1-1½ cm tjocka.
  2. Hacka schalottenlök och skiva purjolök. Stek köttet i 3-4 minuter runt om i margarin i en panna, häll i löken och stek med köttet.
  3. När köttet har fått färg och löken mjuknat något, häll över grädden och buljongen och hetta upp.
  4. Rör ner worchestersåsen och socker och strö idealmjöl över. Rör om och låt koka i cirka 5-8 minuter. Prova om köttet känns mört.
  5. Smaka av med socker, salt, peppar och ev. mer worcestersås efter behag.
  6. Var försiktig med pepparn då worcestersåsen är stark.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.