Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinktårta - smörgåstårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Färgstarkt med smak av sött, salt och syrligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred mimosasalladen över en smörgåstårtbotten. Tärna skinkan fint till fyllning 1. Fördela den över mimosasalladen och täck med en ny botten. Rör ut leverpastej till fyllning 2 med grädde och bred det över smörgåsbottnen. Låt paprikan rinna av väl och tärna den. Fördela det ovanpå. Täck med den sista bottnen.
  2. Bred majonnäs över och runtom hela tårtan. Täck kanten med hackad persilja och garnera som på bilden eller efter egen fantasi.
  3. Tips! Blanda ut majonnäsen med vispad grädde till garneringen, så får du inte så stark majonnässmak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.