Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkwok i tortillabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Hetta upp en wokpanna eller stor stekpanna och woka köttet i omgångar i matfett. Salta och peppra lite försiktigt.
  2. Woka purjolök och wokgrönsaker. Blanda samman kött och grönsaker och tillsätt woksåsen, vatten och kalvfond. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av.
  3. Värm tortillabröden enligt anvisningarna på förpackningen och lägg skinkwok i dem. Ät sallad vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.