Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkwok med ananas

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett "smala veckan" recept från HV. Frisk och god smak av ananasen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor. Fräs köttet tillsmmans med ingefäran i matfettet i en wok eller stekpanna på ganska stark värme. Skaka och rör om i pannan under tiden. Kärna ur, skölj och strimla paprikan. Skär ananasen i bitar. Lägg paprika och ananas i pannan och låt fräsa med i någon minut. Späd med ananasjuice och teriyakisås och låt allt koka upp. Red av med maizenaredningen. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris och tex. haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.