Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinn-Pers ansjovis

(1 kommentar)  
  • Tid: 3 månader
Skriv ut

Gudomligt god ansjovis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman kryddorna. Skölj fisken och varva den hel med kryddblandningen. Fyll på vartefter med lagen.
  2. Låt stå med tättslutet lock i 3 månader; smaka av. Om det behövs låt stå i upp till 3 månader till – men glöm inte att prova ungefär varje vecka.
  3. Sillen ska stå svalt, och se till att sillen är under lagen, annars kan den lätt börja mögla. Blanda mer lag om det behövs.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • boz1965 13 december 2013

    Sandel kan man köpa på t.ex. Borgeby Kryddgård, som också har postorder. http://borgebykryddgard.jetshop.se/

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.