Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skogspanna med sojafärs och kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skogens guldkorn i en enkel och snabblagad panna, kan det bli bättre? Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kantarellerna i en torr stekpanna tills de har släppt sin vätska. Hacka den gula löken fint. Rör ner lök, olja eller smör och sojafärs bland kantarellerna. Låt steka med i några minuter.
  2. Häll på grädde, grönsaksfond, krossade enbär och timjan. Låt all vätska koka in nästan helt. Blanda till sist ner rårörda lingon och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med valfritt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.