Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skomakarlåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Statshotellens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop ingridienserna till aromsmöret och ställ in det i kylen koka potatisen vispa eller stöt ett ganska löst mos med gräddmjölk,gräslök & muskot skär fläsket i smala remsor & bryn det hastigt. håll varmt skär saltgurkan i bitar platta ut biffarna rejält stek i smör hastigt ska va lite blodiga i mitten lägg köttet på en tallrik med aromsmör & fläsk på moset & gurkan vid sidan av

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.