Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skomakarlåda med pasta

 
Skriv ut

Servera med kött, bacon och svamp. Toppa med halverade tomater och en örtkrydds kvist.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp eller strimla bacon. Skiva champinjonerna. Strimla köttet. Fräs alltsammans i stekpanna tills det fått fin färg.
  2. Krydda med salt och peppar.
  3. Koka under tiden pastan, häll av vattnet och blanda ned pastagrädde.
  4. Hetta upp pastan.
  5. Servera med kött, bacon och svamp. Toppa med halverade tomater och en örtkrydds kvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.