Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skomakarlåda på fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vem har sagt att det måste vara biff i skomakarlåda? Här med fisk och gott mos!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatis och jordärtskockor. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten, ca 10 min.
  2. Häll av vattnet och mosa med en stöt direkt i kastrullen. Rör ner grädde, lite i taget, smör, salt och peppar.
  3. Stek bacon i en stekpanna och låt det rinna av på hushållspapper.
  4. Stek svampen i smör 3–4 min, salta och krydda med peppar och persilja.
  5. Salta och peppra fisken och stek den i smör 3–4 min på varje sida.
  6. Servera fisken på moset med svamp och bacon till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.