Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skorpor med brunost och blåbärsrussin

 
Skriv ut

Min favoritkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rosta hasselnötterna på bakplåt tills de mörknar något. Låt de svalna och hacka de sedan.
  2. Blanda de båda mjölsorterna med bakpulver och salt i en skål.
  3. Skär ner det rumsvarma smöret.
  4. Tillsätt övriga ingredienser och knåda ordentligt samman till en deg.
  5. Forma degen till en 1 cm hög rektangel. Skär i avlånga bitar.
  6. Grädda i 175 graders ungsvärme ca 25 minuter tills kakorna blivit bruna och fasta.
  7. Låt svalna och förvara i en lufttät burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.