Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skurna biskvier

 
Skriv ut

Biskvier i långpanna är lätta att göra, naggande goda och perfekt att ha färdiga i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker, rör ner övriga ingredienser. Häll ut smeten på en ugnsplåt med bakplåtspapper och grädda i ca 20 minuter. Ta ut och låt kakan svalna.
  3. Rör ihop krämen med en elvisp och bred på den avsvalnade kakan och ställ in i frysen.
  4. Smält 1-2 kakor blockchoklad med 2 msk olja och pensla på den kalla kakan. Ställ in den ytterligare en stund i frysen.
  5. Skär med en varm kniv vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.