Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skurna biskvier i långpanna

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Lätt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

Smet: Vispa äggvitorna hårt. Tillsätt sedan socker och hasselnötter/mandel. Bred ut smeten till en jämn kaka på smort bakplåtspapper i en långpanna. Grädda 10 min i 175 grader. Låt kallna i kylen. Kräm: Rör ihop smör och florsocker. Blanda ner äggulor och kakao. Bred ut krämen på den kalla bottnen. Ställ att stelna i kylen eller frysen. Smält 175 g mörk blockchoklad + några droppar matolja. Bred ut den smälta cholkladen över kakan. Skär sedan i rutor och severa till kaffet

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • blunda 29 april 2009

    Kanongo,gick hem hos både barn och vuxna!

  • fiddelia 8 juni 2009

    Går de bra att fysa? Mvh Frida

  • LenaBE1 17 januari 2013

    Jättegod men alldeles för sött, ändå minskade jag florsockret i smörkrämen till 2 dl. Nästa gång ska jag minska lite på sockret i smeten också. Av mig får du en 4:a. Tack för ett enkelt och gott recept! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.