Instruktioner
Smet:
Vispa äggvitorna hårt. Tillsätt sedan socker och hasselnötter/mandel. Bred ut smeten till en jämn kaka på smort bakplåtspapper i en långpanna.
Grädda 10 min i 175 grader. Låt kallna i kylen.
Kräm:
Rör ihop smör och florsocker. Blanda ner äggulor och kakao. Bred ut krämen på den kalla bottnen. Ställ att stelna i kylen eller frysen.
Smält 175 g mörk blockchoklad + några droppar matolja. Bred ut den smälta cholkladen över kakan.
Skär sedan i rutor och severa till kaffet
Kanongo,gick hem hos både barn och vuxna!
Går de bra att fysa? Mvh Frida
Jättegod men alldeles för sött, ändå minskade jag florsockret i smörkrämen till 2 dl. Nästa gång ska jag minska lite på sockret i smeten också. Av mig får du en 4:a. Tack för ett enkelt och gott recept! :-)