En enklare variant av dem annars så pilliga med ack så goda chokladbiskvierna. Prova!
Instruktioner
- Börja med biskvierna.
Sätt ugnen på 200°C.
Vispa äggvitorna till hårt vitt skum. Blanda försiktigt ner florsocker och mald mandel.
Fördela smeten i matskedsstora klickar på bakplåtspappersklädda plåtar
Grädda mitt i ugnen 8-10 minuter.
- Lossa kakorna medan de ännu är lite varma och lägg dem med plana sidan upp att kallna. Innan de kallnat helt, dela dem på mitten och lägg parvis.
- Förebered smörkrämen medan kakorna svalnar.
Rör ihop samtliga ingredienser till en smidig jämn kräm.
- Bred smörkräm på de nu svala kakorna, täck med den andra kakhalvan och ställ att stelna en stund i kylskåp, det blir lättare att få på chokladen då.
Doppa sedan den skurna sidan i smält blockchoklad.
Låt stelna på sval plats.
Publicerat den
9 september 2007
Liknande recept
Skriv kommentar