Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skurna franska pepparkakor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 75 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Skönt att slippa kavla peppisarna.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 175 °. 2. Hacka mandeln. Rör matfett och blanda i socker,sirap,kryddor,bikarbonat,mjöl och mandeln. Arbeta ihop. 3. Ta upp degen och arbeta den smidig. Dela den i delar och forma till tjocka rullar. 4. Linda in degrullarna i plast och lägg dem i kylen några timmar. 5. Skär degrullarna i tunna skivor med en kniv. Lägg skivorna på smord plåt eller bakplåtspapper. 6. Grädda mitt i ugnen i ca 12 min.
  2. Försvinnande goda....

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • chokladcookie 1 februari 2009

    Bakade dessa igår. Godare än vanliga pepparkakor.

  • kekke46 17 oktober 2010

    Kommer tillbaks när jag provat

  • kekke46 18 oktober 2010

    Har bakat dina kakor idag dom smakade bara mer är så goda.

  • Cassiopeya 13 december 2011

    Jättegoda pepparkakor :D Dessutom enkla att göra! Jag frös in rullarna innan jag skar dem i skivor. Bifogar en bild, alltid trevligare med bild till recepten tycker jag. Hoppas det är okej med dej. God jul!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.