Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skurna havreflarn

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Blir ännu godare med kakao.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda snabbt samman havregryn, socker, smält margarin ( och ev. kakao. Bred den gryniga massan till en centimeter tjock kaka, ca 20 x 25 cm på en välsmord folie lagd på plåt. Vik upp foliekanten så det blir som en form.
  2. Grädda i 200 grader i 12-15 minuter. Skär kakan i rutor medan den är varm, men låt den svalna på folien.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.