Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skurna havrekakor med aprikoser

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Trevlig vardagskaka som också platsar på fina kaffekalaset!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 C
  2. Arbeta ihop alla ingredienserna till degen. Använd gärna en matberedare, kör i så fall bara tills degen blandats.
  3. Dela degen i fyra delar och rulla till längder. Lägg längderna på två plåtar med bakpapper. Platta till dem något och gör en fördjupning i mitten.
  4. Bred på sylten eller marmeladen. Grädda mitt i ugnen 12-15 minuter.
  5. Blanda florsocker och citronsaft och bred på direkt. Skär i snittar när glasyren stelnat lite.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.