Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skurna syltkakor med havregryn och cocos

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Favoritkakan hos mamma, spröda, knäckiga, jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mördegen i matberedare. Ta upp degen och knåda ihop den snabbt. Dela degen i 3 delar. Rulla fingertjocka längder och lägg på bakplåtspapper. Tryck ut längderna något.
  2. Smält smöret, blanda i cocos, havregryn och strösocker.
  3. Lägg först en sträng med hallonsylt på rullarna. Fördela sedan cocos/havregrynsblandningen ovanpå sylten - det gör inget om det blir lite söligt.
  4. Grädda ca 12 min i 200 grader. Skär rullarna snett och låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.