Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Slabbedabber (Porösa plättar)

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ät dem varma Som godis. Barnens favorit. Ja även vi vuxna gillar dem. Perfekt till mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en bunke till en seg smet. Värm en stekpanna med smör i, klicka ut och platta till lite. Stek på varje sida. doppa i strösocker servera direkt Ät dem varma .
  2. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjboman 15 augusti 2011

    Dessa Slabberdabber har jag ätit många gånger, de är supergoda! Att rekomendera är att steka dem i plättlaggen. Mycket smidigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.