Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Släta bullar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Fått detta recept av Marianne, Borås, i början av 1980-talet. Jättegoda!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt och baka ut till runda bullar. Jäs bullarna tills de har dubbel storlek, pensla med uppvispat ägg och grädda 220 grader.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Pirkko 6 april 2009

    Det saknas jäst i receptet! Blir det 50 g jäst?

  • Aems 6 april 2009

    nämen vad säger Du? Har jag inte skrivit någon jäst i receptet...hihi...Det ska vara 50 g jäst. Nä vad tokigt det blev :)

  • ceciliaw 11 november 2010

    Goda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.