Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Slånbärsgelé

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Hade aldrig ens funderat över att göra gelé på slånbär, förrän min brorson undrade om det gick. Bestämde mig för att testa, och det blev supergott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda saft och gelésocker. Koka upp och låt koka i ½-1 minut Häll upp på rengjorda och varma burkar (räcker till 3 geléburkar enligt bilden)
  2. Gelén passar jättebra till t.ex. köttfärsrätter eller till paté/leverpastej.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.