Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små blåbärspajer

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

I originalreceptet är det rabarber, men vilken sorts bär som helst blir gott. Pajerna går finfint att frysa. Personligen tycker jag att det är godare med (ovispad) grädde till, men det är ju en smaksak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet och låt det svalna lite medan du blandar alla torra ingredienser. Häll på margarinet, det ska bli en kladdig deg.
  2. Tryck ut degen i små aluminiumformar (typ muffins). Lägg i blåbär, sockra och strö lite potatismjöl i varje form.
  3. Grädda i 225 grader 10-15 min.
  4. Servera pajerna ljumma med vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Matmys 19 augusti 2009

    Det här var ett jättesmidigt recept som jag ska prova! Älskar såna här recept som passar för en eller fler sugna munnar, direkt ur ugnen eller ur frysen...Ha det bra hälsar Matmys

  • lillalollo 7 september 2009

    Hej, bra recept som gick fort att göra. Gott! =)

  • hatarsommar 30 december 2012

    LÅTER MUMSIGT O ENKELT(0 DETTA SKA JAG O GUBBEN PROVA I MORGON PÅ NYÅRSAFTON !GOTT NYTT ÅR!!!2013!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.