Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små festbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Be dom i charken att mala upp den färska skinkan eller mal själv Serveras med gröna ärtor, hemgjort potatismos och en god sallad

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta samman färsen med äggulor, salt och peppar Späd med grädde Arbeta till en slät smet Forma till biffar (ca 7-8 cm) Stek dem ca 4 minuter på varje sida på svag värme Lägg biffarna i ett eldfast fat. Låt svampen rinna av men spara spadet Fräs svampen i lite margarin tills all vätska har kokat in Strö över mjölet och späd med grädden Låt stuvningen koka några minuter Späd den eventuellt med lite svampspad om den är mycket tjock Smaka av med salt och peppar och soja Rör ned osten Toppa biffarna med gratängsåsen Gratinera biffarna på 225 grader mitt i ugen ca 6-8 minuter eller tills de är genomvarma Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.