Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små italienska tomatpajer

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lätta att göra i valfri storlek och trevliga att bjuda på som varmt och frasigt tilltugg på stående fot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Rulla ut smördegen på sitt papper direkt på plåten och skär ut sex rundlar med t ex 11 cm diameter.
  3. Blanda färskosten med yoghurt och bred den ganska tjockt över mitten på degrundlarna.
  4. Klyv körsbärstomaterna, lägg dem på fyllningen, ringla över olivolja och vrid över peppar.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 10 min. Strö på hackad basilika och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • patio 30 oktober 2011

    Hej Gunwer, Här kommer receptet som du ser är hur enkelt som helst att göra. Använd Pate Brisée. Herta är ett bra märke men de andra går också bra. Lycka till! Christina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.