Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små öringar med mandlar och sparris

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 531 kcal Fett 20 g Protein 42 g Kolhydrat 46 g Fibrer 8 g

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta potatisarna noga och koka dem i 15 minuter i saltat vatten med lock. Hetta upp en stor panna och torrosta mandelflagorna. Värm smöret i samma panna utan att det bryns. Lägg fisken i smöret med skinnet ner. Låt det steka i 4 minuter. Lägg aluminiumfolie över fisken den sista minuten. Lägg fisken på varma tallrikar. Pressa citronen. Hacka gräslök och persilja. Tillsätt citronsaft, hackade örtkryddor och mandlar i pannan, rör om och häll det över fisken. Koka sparris i 3 minuter i saltat vatten och servera fisken tillsammans med de kokta potatisarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.