Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små pajer med jordgubbar och rabarber

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar underbart gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Kör smör, solrosfrön, mjöl, havregryn och råsocker i en matberedare. Ta bort en tredjedel av blandningen och spara till toppning. Tillsätt 1 msk vatten och blanda till en pajdeg. Tryck ut degen i portionsformar och ställ i kall medan du bereder fyllningen.
  2. Fyllningen: Koka jordgubbar, rabarber och socker utan lock 10 minuter så att en del vätska kokar bort. Blanda ut potatismjölet I vattnet och tillsätt i frukten. Fyll pajskalen med frukten och toppa resterande pajdeg. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter. Servera med glass eller vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • johannani 22 juli 2011

    Gjorde den som en stor paj och det blev stor succe bland vännerna. Hade även kokoksflingor i degen. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.