Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små pepparkaksmuffins ca: 20 st

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Var väldigt goda. Jag provade att göra en sats utan farinsocker och använde vanligt socker, det var nästan godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175 grader
  2. Rör margarin och farinsocker fluffigt. Tillsätt äggen under vispning.
  3. Blanda ner de torra ingredienserna: vetemjöl, grahamsmjöl, kanel, kardemumma och bakpulver. Rör om till en smet och fyll slutligen på med lingonsylt och gräddfil.
  4. Fyll småmuffinsformar till ca: hälften, kanske lite till... Grädda i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.