Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smältande Blodpudding

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mammas smältande blodpudding... Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och bryn löken i smöret. Sila blodet, blanda med mjölken och ströbrödet. Tillsätt mjölet och vispa till en jämn smet. Blanda i löken och kryddorna, sirap och eventuellt äppelmoset.
  2. Fördela smeten i smorda, mjölade formar och ugnsbaka i vattenbad i 2 timmar i 225 grader.
  3. OBS: Täck över formarna med aluminiumfolie före gräddningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.