Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Småkakor med lingon och tranbär

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

...god julmat kräver god julkaka till julfikat...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bären.
  2. Klä de smorda kakformarna med mördeg och fyll med bärblandningen.
  3. Lägg en tesked florsocker och en pekannöt på varje kaka.
  4. Grädda kakorna i 200 °C ca 30 minuter.
  5. Vispa Milda VaniljVisp med kanelen. Låt kakorna svalna lite och toppa sedan med vispkrämen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.