Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smakfylld lövbiff

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fylld lövbiff är riktigt gott. Man kan fylla den med så många olika smaker, men denna fyllningen är en av mina favoriter. Perfekt en fredag eller lördagkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda finhackad anjovis, riven ost, kapris, pressad vitlök, senap med créme fraiche. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda. Salta och peppra något. Fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare. Stek de fyllda lövbiffarna i smör och rapsolja, några minuter på varje sida. Tillsätt grädde och vatten (soya). Låt rullarna puttra på svag värme i 10-15 min.
  2. Servera gärna ugnsrostade grönsaker med sesamfrön till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • molst 15 augusti 2010

    Stekte på hög värme och skippade puttringen. Blev hur gott som helst.

  • lotteschioler 21 maj 2012

    Lövbiff blir godast om de steks 1 min / sida! Så skippa puttringen så blir de möra! Fyllningen var mkt god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.