- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det här receptet komponerade jag ihop själv en kväll och tyckte att det blev så pass gott att jag bara var tvungen att lägga upp det här.
Hoppas ni gillar det lika mycket som jag!
Instruktioner
- Finhacka purjolöken, paprikan och zucchini och fräs det i olivoljan tills dom är lite mjuka men inte tagit färg.
- Häll av vattnet från tonfisken och fräs det med grönsakerna i en liten stund.
- Häll i dom krossade tomaterna och smula ner buljongtärningen. Låt det puttra i ca 5 min.
- Riv i vitlöken och tillsätt oregano och timjan samt chilisås, vin och tabasco till såsen och låt den småkoka under lock i ca 10 min till, men låt den gärna stå längre för den blir bara godare.
- För att göra den extra god så tillsätt även grädde till såsen, men den är god utan också!
- Servera med nykokt tagliatelle eller ris och lite riven parmesan ost.
Publicerat den
30 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar