Både smal och snabblagad. Perfekt när du längtar efter något gott.
Instruktioner
- Tina blåbären. Krossa kexen grovt och fördela hälften i 4-6 glas. Lägg gelatinbladetn i kallt vatten i 5 min.
- Rör, kvarg, crème fraiche, florsocker och vaniljsocker till en jämn kräm. Lyft upp gelatinet ur vattnet och smält det i en liten kastrull på svag värme. Ta kastrullen från värmen.
- Rör ut gelatinet med några matskedar av krämen i kastrullen. Vänd sedan ner gelatinblandningen i resten av krämen.
- Blanda ner blåbären. Fördela hälften av krämen i glasen. Strö över resten av kexsmulorna och häll sedan på resten av krämen.
- Ställ i kylen minst 1 tim före servering.
- Garnera gärna med blåbär.
Publicerat den
12 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar