Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smal chokladkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Figurvänligt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, kakao, vaniljsocker och salt. Rör ner det i äggblandningen växelvis med kesellan.
  3. Häll smeten i en rund form, ca 20 cm i diam, med teflonbeläggning eller lätt smord och bröad.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Kakan ska vara lite kladdig. Låt kakan kallna och pudra över florsocker vid servering

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cammyr 26 februari 2009

    Jattegod! Snabb och latt att gora.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.