Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smal pepparkaksparfait

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En smalare variant av "parfait" med vaniljvisp istället för grädde. 155 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär päronet i bitar. Smält på svag värme i en kastrull tillsammans med vatten och råsocker tills det är mosigt. Mixa ev och låt svalna.
  2. Vispa vaniljvisp hårt och rör ner päronmoset. Blanda kryddorna och rör ner dem lite slarvigt i moset. Frys in 2 koppar minst 3 timmar. Tina ca 10 minuter före servering och strö krossad pepparkaka över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.