Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smal renskavspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Kcal/portion: 336 GI: 70

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen och tryck ut i en form. Stek renskaven tillsammans med kantareller, den hackade löken, palsternackan samt de pressade vitlöksklyftorna och timjan.
  2. Varva renskavs- och äggblandning. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200 grader, cirka 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kockarna 30 mars 2008

    Blir pajskalet bra? Förgräddar du det innan eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.