Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smala tekakor med havregryn

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegoda, smakar mums med smör och ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll mjölken över havregrynen och låt stå ca 1 timme. Smula ner jästen och häll på övriga ingredienser. Blanda samman till en deg. Låt jäsa 30 minuter.
  2. Knåda degen smidig på mjölat bakbord. Forma små bullar och kavla ut till platta tekakor. Nagga med en gaffel, låt jäsa igen 20-30 minuter.
  3. Grädda i 225 grader 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.