Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smålandskringlor

 
  • Serverar: 25-30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kan om man lyckas bli jättemöra, och jag gör dem doppvänliga som min 16 årige son säger ........

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop det rumsvarma fettet med sockret , ägget och vispgrädden.
  2. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och hjorthornssalt.
  3. Rulla ut degen till avlånga kringlor. Doppa dem i strösocker och lägg dem på plåt.
  4. Grädda i 225 grader ca 15 minuter
  5. Låt dem svalna på galler , utan att täcka över dem
  6. Går bra att frysa

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.