Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat Chicken africa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ja den här är helt ok

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i något mindre bitar och bryn i 1 msk flytande smör. Krydda med salt och peppar. Låt rinna av på papper. Hacka lök och vitlök, fräs den tillsammans med cyrry i resten av margarinet. Tillsätt vetemjöl och vin rör om. Lägg ner kycklingen . Häll över buljong och fraiche. Låt puttra 20-30 minuter. Servera med ris ev med andra tillbehör

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.