Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat - Fisk med svampröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Otroligt god fiskgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Strimla purjolök och lägg i en smord ugnsform. Krydda filéerna med salt. Bred på champinjoncrémen och rulla ihop. Lägg filéerna i formen. Droppa över limesaft.
  2. Blanda grädden med rom och häll över fisken.
  3. Tillaga i ugn ca 20 minuter. Dekorera med räkor och dill. Servera med pressad potatis eller ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.