Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat Janssons frestelse

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla potatis och hackad lök. Dela ansjovisfiléerna på mitten. Varva potatis, lök och ansjovis i ugnsform som inte behöver smöras. Salta och pepra mellan varven.
  2. Blanda ansjovisspad med mjölk och häll över formen. Strö över ströbröd och droppa över margarinet.
  3. Gratinera ca 25 min i ugnen. Ta ut och häll på grädden. Sätt in i ugnen igen och grädda vidare 30-40 min tills frestelsen är riktigt mjuk och krämig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.