Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat Kalkonfilé med vildsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jag brukar ha kyckling gillar inte kalkon

Ingredienser

Instruktioner

Bryn filéerna i margarin i en stekpanna. Salta och peppra. Vispa samman Crème fraiche, mjölk, krossade enbär, timjan, fond och soja. Häll ner det i stekpannan och tillsätt gelén. Låt sjuda ca 10 min och smaka av. Servera med wokade grönsaker, klyftpotatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.