Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat laxtorn med senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den är god. Brukar laga den ganska ofta nu ändrar lite på alla mina recept så ni inte undrar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela laxfilén längs med i två delar. Pressa citron på underdelen.lägg på dill. Lägg den rökta laxen och osten över. Lägg på den andra delen av laxfiléen.
  2. Lägg i en ugnsform och sätt in i ugn 175 grader ca 20 minuter.
  3. Vispa ihop grädde och mjöl, koka upp. Rör ner senap och kryddor. Låt sjuda ca 3 minuter. Servera med pressad potatis, sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.