Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalt frukostbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett gott och nyttigt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp jästen i vattnet. Blanda i resten av ingredienserna till en ganska lös deg. Förvara degen i kylen till den ska användas. Skeda upp degen i smorda muffinsformar. Fyll inte mera än 2/3 av formen.
  2. Pensla med ägg och strö på t ex vallmofrön, grovsalt, paprikapulver, eller torkade örtkryddor.
  3. Grädda i 200 -225 grader ca 15 min. Tips! Degen kan förvaras i kyl 4-5 dagar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • begeanka 9 oktober 2008

    Underbart bröd!

  • monkan131 30 augusti 2011

    Underbart gott bröd å jätte lätt att baka, de här kommer jag att göra många fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.