Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Småpajer med mozzarella

 
Skriv ut

Perfekta vegetariska småpajer att ha på buffé eller som en liten förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mjöl, vallmofrön och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut i mazarinformar av papper. Ställ kallt i 30 minuter.
  2. Skala och skiva löken, fräs den mjuk i smör och fördela i formarna. Dela mozzarellan i bitar och lägg dem i formarna. Halvera körsbärstomaterna och lägg en tomathalva i varje form.
  3. Vispa ihop grädde, ägg salt och peppar och häll ovanpå.
  4. Grädda i 225º i 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.