Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig Digestivekaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En härlig kaka för alla gottegrisar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela chokladen i bitar.Lägg choklad,sirap och smör i en kastrull (eller kör i micro) och låt alltsammans smälta och lägg ett bakplåtspapper i en sockerkaksform som rymmer 1,5 liter.
  2. Varva chokladsmet,digestivekex och russin i sockerkaksformen.Börja och avsluta med chokladsmet. och ställ kakan i kylen så att den stelnar.
  3. Skär i bitar.
  4. Mums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.