Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig dipsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En lite annorlunda dipsås som passar utmärkt till nachochips samt till en grillad köttbit!

Ingredienser

Instruktioner

Mosa bananen och lägg den i en skål. Häll i yoghurten, curryn och chutneyn och blanda till en jämn dipp. Ställ in i kylen en stund och servera dippen till varma nachochips!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emmlu 25 april 2009

    mums! det var en spännande smakkombination :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.