Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod fisk som barnen slukade i rasande fart ;)

Ingredienser

Instruktioner

Lägg den tinade fisken i en ugnsform, salta och peppra efter smak, bred ut pecorino-röran på. Blanda minigrädden och minifraichen med dill och pepparketcupen.Om man vill kan man ju ta vanlig grädde och creme fraiche...Häll såsen över fisken, toppa med valfri mängd ost. Gratinera i ugnen på ca 200 grader, ca 30 min. När det återstår 10 min lägg på räkorna! Servera med t.ex pressad potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.