Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig grillsallad

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fick detta hos bekanta i Höganäs som åt denna som ensamrätt till grillat. Jag brukar däremot även ha potatis till.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden och tillsätt majonäs efter tycke och smak. Krydda. Skär grönsakerna och frukten i bitar och rör i det i grädden. Servera till en bit grillat kött eller fisk. Du kan även ha i lite av din favoritört som basilika eller dragon t ex.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Monika46 30 maj 2009

    Ser jättegott och smarrigt ut. Detta måste jag pova... Ha en trevlig Pingst! Kram Monika

  • carina-50 6 juni 2009

    ser väldigt gott ut kommer att servera denna på midsommaraftonen

  • bikbok 25 juni 2009

    Ser verkligen gott ut :)

  • Vintra 16 juni 2012

    Var tveksam till grädden först. Men måste säga att det blev jättejättegott :)) Klar femma.

  • Vintra 16 juni 2012

    Var tveksam till grädden först. Men måste säga att det blev jättejättegott :)) Klar femma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.