Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig laxröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Blev bjuden på denna goda laxröra på en 60-års fest.

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen ca 7 min. och låt de svalna. Lägg ägget i en äggskärare, tryck ner, vrid ägget ett kvarts varv, tryck ner igen, på så sätt blir ägget "hackat". Skär laxen i mindre bitar. Hacka löken smått. Blanda ihop allt utom créme fraichen, som ska vispas ordenligt med elvisp först så att den blir tjock. Blanda i den strax innan röran ska serveras. Lägg ett salladsblad på en franskskiva och lägg sedan röran på. Dekorera med en liten citronbit och en dillkvist.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LizzyElisabeth 9 april 2009

    Tänkte prova med rödlök istället för gul... Smarrigt

  • Katten-Katten 26 december 2009

    Jättegott! Har ingen elvisp så jag vispade inte och jag la i några msk mayo. Det blev en jättegod röra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.