Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig Morotskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Klassisk jättegod morotskaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa socker och olja vitt Tillsätt morötter och sedan äggen, ett i taget Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten Häll smeten i en smord form Grädda i 200 grader ca 30-35 min Låt kakan svalna Smält smöret till toppingen och låt svalna Vispa ner de övriga ingredienserna till toppingen i en luftig smet Bred över kakan Låt stå kallt en stunt så att toppingen stelnar Dekorera
  2. Om du vill göra en mortskaka som ser ut som de på bilden, så gr du antingen så att du dubblar satsen med ingredienser, gör två kakor brer dem med topping och lägger dem på varann eller att du tar en lite mindre jock form och gör en tjock kaka du sedan delar och brer på toppingen och sedan lägger på varann.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jeanette1985 8 december 2010

    Jag vet inte hur din kräm ovan kan bli så vi, min blev gul :0

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.