Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig müsli

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket god och lättgjord müsli som går snabbt att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°c Blanda havregryn, solroskärnor, pumpakärnor, kanel, mandel och cashewnötter i en bunke. Häll i vatten, sirap och olja i bunken. Rör om ORDENTLIGT! Bred ut blandningen i en långpanna med bakplåtspapper under. Rosta mitt i ugnen i ca15-20 minuter. Rör om några gånger under tiden, ca var femte minut. Strö på gojibären, de torkade blåbären och de torkade äpplena när müslin har kallnat en aning. Rör om. Förvara müslin i en burk med lufttätt lock.
  2. KLART!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.